ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» είναι το μεράκι μας για μια ζωντανή και ανταγωνιστική ελληνική γεωργία.

Εμπνευστής του είναι ο Σπύρος Καχριμάνης που μαζί με μια ομάδα νέων γεωργών δημιούργησαν το 1992 στην Αργολίδα, την Ένωση Νέων Αγροτών. Το 2006 ξεκίνησε το «ΚΑΕΠ» ως Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση και το 2013 μετατράπηκε σε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση.

Tο «ΚΑΕΠ» στεγάζεται σήμερα μέσα σε έναν όμορφο πορτοκαλεώνα στην Αργολίδα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα μας είναι η ένωση και η συνεργασία όσων αγαπάμε την Ελληνική γεωργία και πιστεύουμε στον επαγγελματισμό, στη δύναμη της γνώσης και την συνεργασίας.

Η γεωργία για μας δεν είναι μόνο επάγγελμα, αλλά κυρίως τρόπος ζωής. Εδώ και 30 χρόνια, γνωρίζουμε την αγροτική επιχειρηματικότητα στη θεωρία και κυρίως στην πράξη.

Αν είστε επαγγελματίες ή νέοι αγρότες και αγαπάτε τη γεωργία, αν θέλετε να πάρετε και να προσφέρετε γνώση τότε μόλις βρήκατε έναν πολύτιμο σύμμαχο.

ΣΤΕΛΕΧΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Ευθύμης ασχολείται με το διεθνές εμπόριο ως επιχειρηματίας και ως διαμεσολαβητής. Παράλληλα δραστηριοποιείται ως σύμβουλος σε έργα μεγάλης κλίμακος (PRAVITA ESTATE). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA, Carolus Magnus University). Στην επαγγελματική του πορεία προηγήθηκε μια δημιουργική περίοδος 20 ετών στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξωτερικών χώρων (Αρχιτεκτονική Τοπίου) με σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (B.Sc. Φυτοτεχνία). Έχει συγγράψει σειρά άρθρων τεχνικού και ευρύτερου αντικειμένου (γεωπολιτικού, ιστορικού) και έχει κάνει αντίστοιχες ομιλίες και εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες.
Ο Θάνος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, καθώς και εκπαίδευσης προσωπικού. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη παροχής υπηρεσιών και διεξαγωγής επιμορφωτικών σεμιναρίων. Έχει σπουδάσει διαχείριση ολικής ποιότητας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Manchester στην επίτευξη επιχειρηματικής αριστείας.
Ο Γιώργος είναι πολιτικός μηχανικός με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολύτεχνείο. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του ασχολήθηκε με την εκπόνηση υδραυλικών μελετών για δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών σε μεγάλες εταιρίες του χώρου. Στην συνέχεια η μεγάλη του αγάπη και ενασχόληση με την πληροφορική και τους υπολογιστές τον ώθησαν σε αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης και πλέον ασχολείται με την μηχανοργάνωση εταιριών (network & server administration) και την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων.
O Σπύρος είναι ο εμπνευστής και πρόεδρος του Κ.Α.Ε.Π. Δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις του γεωργικού τομέα από το 1984 και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο του Teesside. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ένωσης Νέων Αγροτών Ελλάδος και μέλος Δ.Σ. σε πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς του γεωργικού τομέα. Έχει εξειδίκευσης στην οργάνωση και αναδιοργάνωση επιχειρήσεων. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει πολλά άρθρα και μελέτες και είναι συγγραφέας των βιβλίων "ΓΟΝΙΜΗ ΧΩΡΑ-ΑΓΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" (Εκδόσεις Παπασωτηρίου 2012), "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" (Εκδόσεις Παπασωτηρίου 2013).
O Γιώργος είναι αντιπρόεδρος του Κ.Α.Ε.Π. Ασχολείται με την κτηνοτροφία, είναι πρόεδρος της Ένωσης Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Ελλάδος και έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ελλάδος. Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων του City College.
Η Μάρσια δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας από το 2002. Έχει εμπειρία στον αγροτικό, πολιτικό, ασφαλιστικό και πολιτιστικό χώρο. Εξειδικεύεται στον σχεδιασμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας και μάρκετινγκ, στην διαχείριση σχέσεων με τα ΜΜΕ και στην κειμενογραφία. Είναι πτυχιούχος της σχολής ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική Επικοινωνία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
H Αθανασία ασχολείται με τα οικονομικά του Κ.Α.Ε.Π. και είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Προέρχεται από γεωργική οικογένεια και είναι ενεργή στην αγροτική επιχειρηματικότητα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση λογιστικών και οικονομικών αγροτικών επιχειρήσεων και έχει ευχέρεια στη χρήση E.R.P.
H Δήμητρα ασχολείται με την γραμματειακή υποστήριξη και το λογιστήριο του Κ.Α.Ε.Π. Προέρχεται από γεωργική οικογένεια. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις και έχει εμπειρία στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα.
H Δήμητρα ασχολείται με τα ερευνητικά προγράμματα του Κ.Α.Ε.Π. Προέρχεται από γεωργική οικογένεια και είναι ενεργή στην αγροτική επιχειρηματικότητα. Είναι πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπόνος και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις στον τομέα της ποιότητας. Έχει επίσης σημαντική εμπειρία από ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.
Η Ελισάβετ ασχολείται με την εκπαίδευση και συμβουλευτική σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού στo ΚΑΕΠ. Εχει εργαστεί ως σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Είναι πτυχιούχος ψυχολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο στην ψυχολογία της εργασίας και της οικονομίας. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ασχολείται ενεργά με την αγροτική επιχειρηματικότητα και τη καθοδήγηση νέων επιχειρηματιών.
Ο Άγγελος είναι Γεωπόνος Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων και δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια σε συμβουλευτικές εταιρείες στον χώρο της γεωργίας και των τροφίμων. Έχει εξειδικευτεί σε θέματα διαχειριστικών συστημάτων ποιότητας, ασφάλειας των τροφίμων και γεωργικής παραγωγής. Έχει εκπαιδεύσει προσωπικό πολλών επιχειρήσεων στις βασικές αρχές υγιεινής σε χώρους τροφίμων και έχει βοηθήσει ομάδες παραγωγών να εγκαταστήσουν συστήματα Agro, GlobalGAP κλπ.

Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

To Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη σε νέους και επαγγελματίες αγρότες. Ο στόχος του ΚΑΕΠ είναι η διαμόρφωση μιας κοινής αγροτικής κουλτούρας με όραμα, ηθικές αξίες και επαγγελματισμό.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Δημοκρατίας 113
Πυργέλα
Άργος
21 200

27510 61114

[email protected]

Εγγραφή στο newsletter:

JoomShaper